Shanghai Lungo je voćna mješavina sa aromatičnim notama koje podsjećaju na naranče, breskvu i crveno voće. Note bobičastog voća daju i finu kiselost ovoj mješavini.
Dodajte malo mlijeka u Shanghai Lungo kako biste ga pretvorili u ukusno kremastu šalicu sa notom voća i limuna.
Najbolje poslužiti kao
Lungo 110 ml
Kiselost
Gorčina
Prženje
Tekstura
World Exploration
Putujte svijetom uz šalicu kave i otkrijte jedinstvene i tipične okuse gradova širom svijeta koje vam donose ove kapsule za kavu.
World Exploration
Shanghai Lungo
Shanghai Lungo
World Explorations Shanghai Lungo je glatka, voćna mješavina četiri Arabika različitog porijekla koja predstavljaju raznolik ukus modernog grada poput Šangaja. Trendi i okrenuti ka budućnosti, novi okus kave u gradu se neprestano razvija, a Vi ste spremni pronaći intenzivnu mješavinu kao i lagane, nježne kave u vrhunskim gradskim kafićima. Ovu raznolikost zabilježili smo u našoj Shanghai Lungo mješavini opranih zrna Arabike koja se miješaju zajedno dajući izrazito voćnu limunsku notu kao I note bobičastog voća. Kineska Arabika čini nježno, kremasto tijelo. Zajedno sa kenijskom kavom donosi slatku crvenu voćnu notu sa elegantnim aromama bergamota i citrusa, dok indonežanska zrna dodaju mješavini note začina. Uživajte u ovoj kavi kao lokalno stanovništvo dodajući nekoliko kapljica mlijeka u nju.
PODRIJETLO
Ova prepoznatljiva svijetlo pržena mješavina kenijske, kineske i indonežanske Arabike, obradovat će nepce svojom glatkoćom i finim notama bobičastog voća.
PRŽENJE
Shanghai Lungo prži se brzo, svijetlo i odvojeno, omogućavajući nam da dobijemo precizne rezultate iz svakog dijela uz očuvanje delikatnosti mješavine. Fino mljevenje i srednje opterećenje kapsule sprečavaju je da postane previše blaga.
Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminija.
Aluminij je najbolji materijal za zaštitu svježine i arome Vaše kave.
Nespresso kapsule se mogu reciklirati i istinski su reciklirane kroz naš program recikliranja.
Recikliranim Nespresso kapsulama daje se drugi oblik kreirajući nove artikle ili pripremu komposta.