Temeljem nastale situacije i povećanog obujma posla vrijeme dostave može biti dulje od očekivanog.

Aged Sumatra
Aged Sumatra
Aged Sumatra
Aged Sumatra

Aged Sumatra

Drvenasta, Bogatog Tijela
0,00 HRK
5,00 HRK
5,00 HRK
Ušteda: 0,00 HRK
Obavijesti me o sniženju
7

Intensity: 7

Espresso 40ml

Espresso 40ml

Lungo 110ml

Lungo 110ml

PROFINJENA VREMENOM
Visoko oko planine Gayo, u provinciji Aceh na otoku Sumatri, poljoprivrednici prakticiraju metodu giling basah za obradu kave, kao što to čine širom Indonezije. Zatim farmeri Aceha dodaju pažljiv zaokret. Od 2016. godine i više od 3 godine, zrna se skladište u jutenim vrećama koje dišu, a gube i dobivaju vlažnost slijedeći prirodni ritam. Spajanje indonezijske metode giling basah i pažljivo starenje tijekom nekoliko godina razvija dragocjeni profil ove kave. Aged Sumatra je drvenastog i začinjenog karaktera, nepogrešivo glatka i baršunasta u ustima . Kavu prožimaju elegantno složene note kakaa i slatke karamele.

 

PODRIJETLO
Visoko oko planine Gayo, u provinciji Aceh na otoku Sumatri, poljoprivrednici prakticiraju metodu giling basah za obradu kave, kao što to čine širom Indonezije. Od 2016. godine i više od 3 godine, zrna se skladište u vrećama od jute koje dišu, a gube i dobivaju vlažnost slijedeći prirodni ritam

 

PRŽENJE
Kavu jednog podrijetla razdvajamo u dvije serije za odvojeno prženje. Jedan dio se prži intenzivno, ali kratko vrijeme, postižući srednju tamnu boju. To se radi kako bi se naglasile note nastale postupkom starenja: Drveni cedar sa slatkim okusom. Drugi dio je pržen dulje kako bi se konačnom rezultatu u šalici dodao intenzitet i baršunasto tijelo.
 

AROMATIČNI PROFIL
Spajanje indonezijske metode giling basah i pažljivo starenje tijekom nekoliko godina razvija dragocjeni profil ove kave. Aged Sumatra izrazito je drvenasta i začinjena sa prženim karakterom i složenim notama kakaa i duhana.

 

SASTOJCI I ALERGENI

10 Master Origin Aged Sumatra Original kapsula pržene mljevene kave za NESPRESSO sistem

Sastojci i alergeni

Pržena mljevena kava.

Neto težina (za 10 kapsula)

55g – 1.94 oz e

Proizvedeno u Švicarskoj

string(0) ""
string(0) ""