1 €
=
7.53450HRK

Ispirazione Kazaar

Šifra artikla: 7741.80
Barkod: 12
Isbn: Exceptionally Intense & Syrupy

IZUZETNO INTENZIVNA I SIRUPASTA

Intenzitet od
12
0,00
0,47
0,47
3,54 HRK
Ušteda: 0,01
Obavijesti me o sniženju
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 4,70 EUR / 35,41 HRK.

Palermo i obilježja ovog južnog grada bili su inspiracija za naše dugo, tamno prženje i visok sadržaj Robuste. Na raskrižju utjecaja afričke i arapske tradicije, multikulturalni Palermo nas je naveo da sanjamo. Rezultat je izuzetno intenzivna, sirupasta, drvenasta i začinjena kava okrunjena vrlo tamnom i gustom kremom.

Intenzitet
12 ⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛
Gorčina
⚫⚫⚫⚫⚫
Kiselost
⚫⚪⚪⚪⚪
Tijelo
⚫⚫⚫⚫⚫
Prženje
⚫⚫⚫⚫⚫
Aromatični profil
Intenzivna i sirupasta
Aromatične note
Drvenaste, začinske
Veličina šalice
Espresso 40ml Espresso 40ml
Veličina šalice
Ristretto 25ml Ristretto 25ml
Ispirazione Kazaar

Palermo i obilježja ovog južnog grada bili su inspiracija za naše dugo, tamno prženje i visok sadržaj Robuste. Na raskršću utjecaja afričke i arapske tradicije, multikulturalni Palermo nas je naveo da sanjamo. Rezultat je izuzetno intenzivna, sirupasta, drvenasta i začinjena kava okrunjena vrlo tamnom i gustom kremom.

PORIJEKLO
Odvažan intenzitet kave Ispirazione Palermo Kazaar dolazi od miješanja četiri različite vrste - to govori o multikulturalnom naslijeđu Palerma. To je primorski grad koji je vjekovima bio pod utjecajem arapske, bizantske i španjolske kulture. Odabrali smo četiri smjele kave kako bismo odali počast ovom naslijeđu. Tradicionalno bi se korisitila samo neoprana Robusta koja daje neobuzdanu snagu. I to je ono što dominira u miješavinama kave južne Italije. Ali naša oprana Robusta je baš to što ujednačuje Ispirazione Palermo Kazaar svojim čistim okusom i kremastom teksturom. Uzgajivači Robuste obrađuju svoju kavu sa istom pažnjom kao što to rade uzgajivači Arabice. To pomaže da se elegantan dodir robusnosti unese u Ispirazione Palermo Kazaar. Ostale kave su Arabice iz Latinske Amerike koje daju prirodnu slast Ispirazione Palermo Kazaar kavi.

PRŽENJE
Odvojeno pržimo kave kako bismo naglasili njihove različite kvalitete u Ispirazione Palermo Kazaar mješavini. Većina Arabica i Robusta intenzivno su pržene kako bi razvile svoju gorčinu i tijelo. Neoprana Robusta pržena je kraće i svjetlije kako bi se naglasile finije aromatične note. Stil prženja Ispirazione Palermo Kazaar kave odražava arapski i afrički utjecaj koji susrećemo u tamno prženim i intenzivnim kavama južne Italije.

AROMATIČNI PROFIL
Jeste li ojsetili miris začina koji dolazi preko voda iz Afrike? Okusiti ćete odvažnu gorčinu i note papra koje se ističu kroz gusto sirupasto tijelo. Arabice i Robuste mješaju se u ovom espressu. One odražavaju primorski način života u Palermu i njegovu bogatu povijest. Dok pijete svoju Ispirazione Palermo Kazaar kavu i uživate na suncu, osjetiti ćete sve ono što Palermo pruža: od savršene hrane, pa sve do arhitekture koja je satkana od tajni svih onih koji su prošli kroz Palermo.

SASTOJCI I ALERGENI
10 Ispirazione Palermo Kazaar kapsula mješavine pržene mljevene kave za Nespresso sustav.

SASTOJCI
Mješavina pržene mljevene kave.

NETO TEŽINA (ZA 10 KAPSULA)
60g

Proizvedeno u Švicarskoj

 

SVIDJET ĆE VAM SE I:

Sačuvano u omiljne
IZUZETNO TAMNA I KREMASTA
0,47
3,54 HRK
Veličina
0
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
150
200
250
300
350
400
450
500
1000
OK