Rječnik
03.09.2018.

Suha metoda

Ova metoda sastoji se od sušenja pulpe i ljuske trešnje kave kako bi se suho zrno lakše uklonilo ili oljuštilo. Proizvedena sirova kava zove se "prirodna" ili "neoprana".

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
Oct.
2018.
Pravna osnova
03.
Sep.
2018.
Često postavljana pitanja
03.
Sep.
2018.
Često postavljana pitanja
03.
Sep.
2018.
Često postavljana pitanja
03.
Sep.
2018.
Često postavljana pitanja
03.
Sep.
2018.
Rječnik
Kiselost je temeljni okus, koji detektira osjetilo okusa na jeziku. Poput soka od limuna, stvara živopisan osjećaj na stranama jezika. Kiselost daje kavi kre...
03.
Sep.
2018.
Rječnik
Nagovještaj citrusnog voća, obično limuna ili bergamot naranče.
string(0) ""
string(0) ""