NOVA KAVA VERTUO
 

 

KAVE VERTUO

TEHNOLOGIJA VERTUO 

 

 

IZVANREDNA KVALITETA KAVE

 

 

 

 

25 JEDINSTVENIH MJEŠAVINA KAVE

 

Upoznajte svoj cijeli asortiman stilova kave. Nove Vertuo kave dolaze u pet veličina šalica, u tri različite veličine kapsula, jer bez obzira tko ste u ovom trenutku uvijek zaslužujete najviše od svake šalice. Birajte iz širokog spektra mješavina, od kojih svaka ima svoj intenzitet i aromu. Od kratkog espressa, glatkog gran lunga ili muga za uživanje do veće šalice alta, poželjet ćete ih isprobati sve!

 

 

 

 

 

 

 

 

VELIKODUŠNA KREMA

 

NOVA NESPRESSO KOLEKCIJA

Vertuo proces izrade prirodno stvara svilenkastu i glatku kremu, otkrivajući svježe arome kave. Vidjet ćete da svaka Vertuo kapsula ima vlastiti karakter - baš kao i Vi. Otkrijte gladak okus, puno tijelo i bogatu kremu svake mješavine. Koju ćete izabrati?

 

 

 

 

 

 

ŠTO JE REVERSO?

 

Prvo ulijevanje mlijeka i izrada kave preko mlijeka omogućuje Vam da u potpunosti iskoristite prednosti novog Vertuo sustava, omogućujući Vam da uživate u ugodnom rezultatu. Ono što ga čini jedinstvenim: prvo, budući da se kava pušta preko mlijeka, krema je sačuvana. Zatim, kada se kava prelije preko mlijeka, stvara se krema poprimajući "mliječni" okus, što rezultira jedinstveno glatkom, izuzetnom kavom.

 


 

 

 

 

Stvorite svoju omiljenu kavu uz Vertuo, kroz inovativnu kombinaciju Centrifusion™ tehnologije i cijelog asortimana kave u različitim veličinama kapsula. Uživajte u svojoj savršenoj šalici kave, prelivenoj svilenkastom i izdašnom kremom, samo jednim pritiskom.

 

 

JEDNOSTAVNO I POGODNO

 

SUSTAV NA JEDAN PRITISAK

 

Što ide uz izuzetnu šalicu kave? Inteligentan proces koji se prilagođava svakoj kapsuli, bez obzira na Vaš stil kave. Lampica na Vertuo aparatu govori Vam da je kapsula automatski prepoznata i da će se parametri kuhanja prilagoditi u skladu s tim. Započeo je proces kuhanja Vaše šalice kave. Što je najteži korak? Učiniti to tako jednostavnim. Doživite tehnologiju jednim pritiskom.

 

 

 

INTELIGENTNI SUSTAV EKSTRAKCIJE

 

JEDINSTVENA CENTRIFUSION™ TEHNOLOGIJA

Ovo je tajna: Vertuo je inteligentni sustav koji prilagođava parametre kuhanja svakoj kapsuli kave, kako bi izvukao svaku kap okusa i prelio bogatom, glatkom kremom. Jedinstveni barkod na svakoj kapsuli povezan je s automatskim parametrom ekstrakcije, koji regulira protok i volumen vode, temperaturu, vrijeme infuzije i rotaciju kapsule. Možete kuhati s preciznošću, svoj omiljeni stil kave s lakoćom, svaki put.

 
 

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Koja je razlika između Vertuo i Original kolekcija?

S Vertuo kolekcijom možete napraviti dužine od espressa do većih šalica - od kratkog espressa, glatkog Gran Lunga, divnog Muga ili veće šalice Alta s glatkom i izdašnom pjenom. Iza kulisa, tehnologija koristi nježnu Centrifusion™ ekstrakciju, prepoznaje svaku kapsulu i prilagođava parametre u skladu s tim kako bi stvorila Vaš savršen stil kave. S Original kolekcijom također možete uživati u istom glatkom, autentičnom okusu Vaše kave - od Ristretta, Espressa, Lunga, do americana i mliječnih recepata. Originalni aparati koriste visokotlačni sustav ekstrakcije od 19 bara za oslobađanje svježih aroma iz svake kapsule. Pokušajte pripremiti razne recepte za kavu i mlijeko, Cappuccino ili Latte, t koristeći Aeroccino ili ugrađeni sustav s jednim pritiskom.

Po čemu se Vertuo razlikuje od drugih kava, poput filter ili instant kave?

Možete precizno pripremiti svoju malu ili veliku kavu s izdašnom i svilenkastom kremom. Svaki Vertuo aparat koristi prepoznavanje barkoda i sustav za ekstrakciju za stvaranje Vašeg doživljaja kave. Jedinstveni barkod na svakoj kapsuli prilagođava protok i volumen vode, temperaturu, vrijeme infuzije i rotaciju kapsule kako bi Vaš doživljaj kave bio najbolji - Vaša savršena kava, svaki put.

Mogu li se reciklirati Vertuo kapsule?
Sve Nespresso kapsule izrađene su od aluminija i mogu se reciklirati. Donesite svoje iskorištene kapsule na jedno od naših sabirnih mjesta, ostavite ih u najbližem Nespresso butiku. Dodavanjem recikliranja kapsula u Vaš ritual ispijanja kave, Vaša kava neće biti samo dobrog okusa, već će biti i ugodnog osjećaja.
Koliko je kofeina u Nespresso kapsulama?
Različite znanstvene studije pokazuju da unos od 300 do 400 mg kofeina iz svih izvora dnevno, za normalno zdravu odraslu populaciju, ne uzrokuje nikakve štetne učinke na zdravlje. Izraženo u šalicama, to znači da 300-400 mg kofeina obično predstavlja 4-5 šalica Nespresso Original kave ili 2 do 5 šalica kave za Vertuo kave, što može varirati ovisno o mješavini. Međutim, službene preporuke za trudnice i dojilje su sljedeće: - smanjuju unos na 200-300 mg kofeina dnevno, - ekvivalent 3 do 4 šalice Nespresso Original kave dnevno, 1 do 4 šalice za Vertuo kave.
Koji su Nespresso predloženi recepti za ledenu kavu?
Naši stručnjaci osmislili su temeljito kalibriranu recepturu koja savršeno harmonizira finalni napitak, pruža razvijenu aromu i osvježenje. Ova receptura je jednostavna za pripremu i postoji u dvije varijante, crna ili s mlijekom. - crna: 90g kockica leda + 40ml kave + 90ml hladne vode - s mlijekom: 90 g kockica leda + 40 ml kave + 90 ml pjene od hladnog mlijeka Imajte na umu da će poštivanje točnih proporcija omogućiti optimalan rezultat. Odaberite svoj omiljeni espresso i isprobajte ga kao ledenu kavu.
Koja je razlika između zrna i trešnje kave?
Trešnja kave je plod na stablu kave, dok je zrno kave unutar trešnje kave koje će biti prženo i samljeveno koje će završiti u Vašoj šalici.
Koja je idealna priprema kave?
Kava je vrlo svestran napitak koji se može piti i pripremati na mnogo načina. Nespresso Vam nudi aparat i kavu kako biste svaki put dobili savršenu šalicu. Ovisno o mješavini koju odaberete, možete imati vrlo jaku talijansku poput espressa ili veću glatku kavu do kave s okusom čokolade.
Jesu li sve Nespresso kave dobre s mlijekom?
Da naravno, ovisi o tome što tražite. Npr.: Kazaar i Dharkan su kave koje će sačuvati svoj prženi karakter za razliku od lakših kava poput Volluta na primjer koje se više razvijaju pod utjecajem mlijeka. Intenzivne kave mogu zadržati svoju prženu, zadimljenu i ugodnu gorčinu, čak i uz dodatak mlijeka u recepte. S druge strane, svjetlije kave će razviti note karamele/keksa kada se piju s mlijekom. Za slatke doživljaje možete realizirati kreativne recepte koje ćete pronaći na ultimativnim kreacijama kave.

ISTRAŽITE

NESPRESSO VERTUO LINIJU