1 €
=
7.53450HRK

Nicaragua

Šifra artikla: 7723.01
Barkod: 5
Isbn: Sweet & Harmonious

SLATKA I HARMONIČNA

Intenzitet od
5
0,00
0,56
0,56
4,22 HRK
Ušteda: 0,00
Obavijesti me o sniženju
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 5,60 EUR / 42,19 HRK.
Provjerite dostupnost u Nespresso buticima.

Da je "Black Honey" obrada lak put do medene kave, svi bi je tako obrađivali. Ali na to se samo nekoliko uzgajatelja usuđuje. To je rijetka procedura, jer zahtjeva precizno praćenje. Master Origin Nicaragua sa ‘Black-Honey’obrađenom Arabica sadrži ovu kavu. Ona daje ovim Arabicama iz Nikaragve satenski glatku teksturu i slatke note žitarica.

Intenzitet
⬛⬛⬛⬛⬛⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
Gorčina
⚫⚫⚪⚪⚪
Kiselost
⚫⚫⚪⚪⚪
Tijelo
⚫⚫⚪⚪⚪
Prženje
⚫⚫⚪⚪⚪
Veličina šalice
Espresso 40 ml
 
Lungo 110 ml
Aromatični profil
Ujednačen
Aromatične note
Žitarice
 
 
Nicaragua

SLATKA I HARMONIČNA KAVA
Da je "Black Honey" obrada lak put do medene kave, svi bi je tako obrađivali. Ali na to se samo nekoliko uzgajatelja usuđuje. To je rijetka procedura, jer zahtjeva precizno praćenje. Master Origin Nicaragua sa "Black-Honey" obrađenom Arabicom sadrži ovu kavu. Ona daje ovim Arabicama iz Nikaragve satenski glatku teksturu i slatke note žitarica.

PODRIJETLO
Tijekom proizvodnje kave odstranjuje se meso ploda Arabica kave, a zrnca kave se prostiru u tankom sloju kako bi se sušila. Ovaj proces je isti kao i kod uobičajene obrade kave, osim što kod Honey obrađene kave gotovo sav biljni ljepak ostaje na zrncu. Uzgajatelji svakodnevno marljivo grabljaju i rotiraju i mješaju ova nevjerojatno ljepljiva zrnca kave kako bi bili sigurni da se razvijaju samo dobre arome. Prirodni šećeri ploda dopiru duboko u srce zrnca tijekom razdoblja sušenja. Oni to nazivaju "Black-Honey" procesom - svladavanje ovog načina obrade daje satensku slast onima koji su spremni ići još dalje.

PRŽENJE
Posebno prženje Master Origin Nicaragua kave sa srednjim i nešto kraćim prženjem održava ove nikaragvanske kave ujednačenim.

AROMATIČNI PROFIL
Master Origin Nicaragua sa "Black-Honey" obrađenom Arabicom je medna kava - posjeduje satensku glatku teksturu i tople slatke note žitarica. Njena posebna slast dolazi od rijetke "Black-Honey" obrade.

SASTOJCI I ALERGENI
10 Nicaragua sa "Black-Honey" obrađenom Arabicom kapsula pržene mljevene kave za Nespresso sustav.

SASTOJCI
Pržena mljevena kava.

NETO TEŽINA (ZA 10 KAPSULA)
50g

Proizvedeno u Švicarskoj