1 €
=
7.53450HRK

Stockholm Lungo

Šifra artikla: 7755.80
Barkod: 8
Isbn: Bogata & Puna

BOGATA I PUNA

Intenzitet od
8
0,00
0,49
0,49
3,69 HRK
Ušteda: 0,00
Obavijesti me o sniženju
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 4,90 EUR / 36,92 HRK.

World Explorations Stockholm Fortissio Lungo je bogata i intenzivna mješavina čistih Arabika koja nam približava aromatični profil tradicionalne švedske kave. U doba jedrenjaka indijske kave poprimile su divlji okus oceanskog zraka na svom dugom putu do Švedske, što im je dalo izrazit slani i sladni karakter koji je od tada pridobio srca i nepca stanovnika Švedske.

 

Intenzitet
⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬜⬜⬜⬜
Gorčina
⚫⚫⚫⚪⚪
Kiselost
⚫⚫⚪⚪⚪
Telo
⚫⚫⚫⚪⚪
Prženje
⚫⚫⚫⚫⚪
Aromatični profil
Intenzivan
Aromatične note
Pržene
Veličina šalice
Lungo 110ml Lungo 110ml
Stockholm Lungo

World Explorations Stockholm Fortissio Lungo je bogata i intenzivna mješavina čistih Arabika koja nam približava aromatični profil tradicionalne švedske kave. U doba jedrenjaka indijske kave poprimile su divlji okus oceanskog zraka na svom dugom putu do Švedske, što im je dalo izrazito slani i sladni karakter koji je od tada pridobio srca i nepca stanovnika Švedske. Danas odajemo počast ovoj povijesti i stvaramo puni, prepoznatljiv okus kave, skladišteći zrna Arabike duž indijske jugozapadne obale, dopuštajući monsunskim vjetrovima da transformiraju njihove arome. Visoko uzgajane kolumbijske Arabike dopunjuju okus mješavine daškom slatkoće, tako da možete uživati u njenom bogatom i privlačnom okusu.


AROMATIČNI PROFIL
Stockholm Fortissio Lungo je bogata kava sa notama slatkih žitarica i naglašenih živahnih aroma.


PRŽENJE
Monsunska Arabika je tamnije pržena za pojačavanje tijela i nota žitarica. Svjetlije pržene oprane kolumbijske kave omogućavaju da sve klasične finije arome ostanu u ravnoteži.

PORIJEKLO
Stockholm Fortissio Lungo čine 100% Arabike. Mješavina indijskih i kolumbijskih zrna daju joj glatki okus sa izuzetnim intenzitetom čiste Arabike.

PROBAJTE JE SA MLIJEKOM
Isprobajte Stockholm Fortissio Lungo kao Latte. Osjetite kako se polako otvaraju okusi slatkog biskvita i karamele kada dodate mlijeko u ovu tamnu dugu kavu.

ODRŽIVOST NA PRVOM MJESTU
Bez obzira nabavljamo li zrna kave od farmera uključenih u AAA program, zasadimo li 3,5 milijuna stabala na malim farmama kave ili koristimo aluminij na odgovoran način za naše kapsule koje se mogu reciklirati, Nespresso uvijek stavlja održivost i kvalitetu na prvo mjesto.