MAJSTORI USAVRŠILI, INSPIRIRALO PODRIJETLO

MAJSTORI USAVRŠILI, INSPIRIRALO PODRIJETLO

Linija najboljih svjetskih kava

Cilj naših Master Origin kava bio je jednostavan - željeli smo Vam omogućiti uživanje u iznimnim kavama iz cijelog svijeta.

Zato smo tražili neke od najboljih majstora. Radili smo zajedno s njima kako bi poboljšali njihove metode, iskušavajući nove tehnike i pomičući granice.

Za stvaranje tih savršenih kava bile su potrebne godine. Vaš put njihovog otkrića trebao bi biti nešto brži.

Indonesia
Indonesia
Indonesia

Stvorena u maglovitim džunglama sjeverne Sumatre od strane uzgajatelja koji su usavršili umjetnost mokrog ljuštenja. Nepogrješivo egzotična kava s bogatim, baršunastim tijelom i divljim drvenastim notama.

+
Ethiopia
Ethiopia
Ethiopia

Stručno osušene na afričkoj vrućini, pri čemu je zrnce kave ostalo u svojoj trešnji, kako bi apsorbiralo slatke okuse svog voća. Otkrijte lagane note voćnog džema i cvjetova naranče.

+
Colombia
Colombia
Colombia

Ostavljena da zrije na grani mnogo dulje, a zatim je pojedinačno ručno brana na dan kad je savršeno spremna. Klasična kasno brana kava sa živopisnim vinskim notama crvenog i bobičastog voća.

+
India
India
India

Potpuno izložena vlažnim monsunskim vjetrovima i jakoj indijskoj vrućini kako bi se uzgajio robustan, moćan  karakter. Pripremite se za intenzivnu, aromatičnu šalicu kave s nizom začinjenih, drvenastih nota.

+
Nicaragua
Nicaragua
Nicaragua

Pozorno okretana na suncu Nikaragve kako bi upila prirodne šećere svog voća. Iznimno uravnotežena black-honey kava, s glatkom, satenastom teksturom i slatkim okusom žitarica.

+