INDONESIA DISCOVERY
Otkrijte povijest dva omiljena proizvoda u Indoneziji, kave i kakaa,
u ovom ukusnom receptu za mochu.
Prepustite se uživanju u kavi sa čokoladom.
Potrebni sastojci:
- Sirup od čokolade (istopljena čokolada)
- 100 ml mlijeka
- Kapsula za kavu Master Origin Indonesia
Priprema:
- Ulijte čokoladni sirup na dno View Recipe čaše.
- Izmiješajte mlijeko kao za Latte Macchiato u Aeroccino uređaju i dodajte u čašu.
- Preko mlijeka pripremite kapsulu Master Origin Indonesia kao Espresso ( 40 ml).
- Ukrasite ovaj napitak grubo sjeckanim komadićima crne čokolade sa čilijem.
Savjet:
- Tamnu čokoladu sa čilijem ohladite u frižideru, neko vrijeme, da je lakše izrezati na komadiće .
- Pomiješajte napitak tako da se sirup, mlijeko i kava izmiješaju prije prvog gutljaja. Ovo će još više naglasiti bogatu, drvenastu aromu ovog recepta.