ROASTED HAZELNUT LATTE MACCHIATO

            

ROASTED HAZELNUT LATTE MACCHIATO


 

         Potrebni sastojci:

  • 1 kapsula Infiniment Gourmand​ (40ml)
  • Mlijeko 100 ml 
  • Agava sirup 10 ml​​
  • Pečeni, sjeckani lješnjak 10 gr​

      Kako se priprema:

  • Ulijte 100 ml mlijeka u Nespresso Aeroccino uređaj.
  • Zatvorite poklopac i pripremite mlijeko kao za  „Latte Macchiato“.
  • Ulijte 10 ml agavinog sirupa u čašu View Recipe.
  • Ulijte toplu mliječnu pjenu u čašu, pripremite Infiniment Gourmand kao Espresso ( 40ml).​
  • Po vrhu posipajte pržene sjeckane lješnjake.​
  • Uživajte!


Savjet Pierre Hermé-a:

Pržite lješnjak  u pećnici zagrijanoj na 160°C. 

Story shop

Sačuvano u omiljne
Pjenilica za mlijeko u bijeloj boji
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
89,00
Veličina
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK