ROASTED HAZELNUT LATTE MACCHIATO

            

ROASTED HAZELNUT LATTE MACCHIATO


 

         Potrebni sastojci:

  • 1 Kapsula kave Infiniment Gourmand
  • 120ml mlijeka s 1,5% mm
  • 20ml agavinog sirupa
  • Komadići prženog lješnjaka

      Kako se priprema:

  • Ulijte 120ml mlijeka u Nespresso Aeroccino uređaj. Zatvorite poklopac i pripremite mliječnu pjenu kao za Latte Macchiato.
  • Dodajte 20ml agavinog sirupa u Vertuo Alto šalicu.
  • U šalicu ulijte i umućenu mliječnu pjenu, a zatim pripremite kavu ( 230ml) s kapsulom Infiniment Gourmand.
  • Pospite komadićima prženog lješnjaka.
  • Uživajte!


Savjet Pierre Hermé-a:

Pržite lješnjak  u pećnici zagrijanoj na 160°C. 

Story shop

Sačuvano u omiljne
Pjenilica za mlijeko u bijeloj boji
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
89,00
Veličina
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK