RECEPTI
21.03.2024.

RICH CHOCOLATE PEAR & ALMOND VIENNOIS

            

 

RICH CHOCOLATE PEAR & ALMOND

VIENNOIS


 

         SASTOJCI:

 

  • 230 ml BC Flavoured Rich Chocolate
  • 100 ml mlijeka s 1.5% mm
  • 15 gr sirupa od čokolade
  • 5 gr listića badema
  • 25 gr krušaka iz kompota

 

        MATERIJAL:

  • Vertuo Mug šalica
  • Aeroccino uređaj
  • Drveni štapić

 

       

       KAKO DA PRIPREMITE OVU RECEPTURU:

 

  • Ulijte mlijeko u Nespresso Aeroccino uređaj (do najniže razine). Zatvorite poklopac i izmutite mliječnu pjenu za Cappuccino.
  • Pripremite BC Flavoured Rich Chocolate ( 230ml) u Nespresso Vertuo Mug šalicu.
  • Dolijte preko kave izmućenu mliječnu pjenu.
  • Ukrasite kruškama iz kompota koje ste stavili na štapić.  Dodajte listiće badema i prelijte čokoladnim sirupom.

 

 

 

    

 

Sačuvano u omiljne
VERTUO 3588
Set of 2 Vertuo Coffee šalice (13.2 oz/390 ml) od kaljenog stakla sa 2 Coffee žl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28,00
Veličina
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK
Sačuvano u omiljne
Pjenilica za mlijeko u crnoj boji
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
89,00
Veličina
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK

Ostavi komentar