Poštovani kupci, detaljnije informacije o radnom vremenu Nespresso butika nedjeljom pogledajte na linku  “Prodajna mjesta

1 €
=
7.53450HRK

BIANCO DOPPIO

Šifra artikla: 7229.80

ZA SLATKE I NJEŽNE RECEPTE SA MLIJEKOM

0,00
0,60
0,60
4,52 HRK
Ušteda: 0,00
Obavijesti me o sniženju
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 6,00 EUR / 45,21 HRK.
Provjerite dostupnost u Nespresso buticima.

Sa BIANCO DOPPIO-om se zaista možete ušuškati jer je dizajniran za slatki sklad kave sa mlijekom. Da bismo pronašli pravi spoj, nismo se suzdržavali u potrazi za onim kavama čije bi se arome istopile u karameli i slatkim notama keksa kada dodate mlijeko. Baristi u Bruklinu inspirirali su nas svojim laganim prženjem koje omogućava da prirodna slatkoća kave dobije nježnu i dekadentnu notu kada joj dodate mlijeko. Da bismo dobili isti epikurejski efekt, pažljivo smo odabrali kenijske i indonežanske Arabike i vrlo ih lagano pržili, kako bismo  sačuvali slatkoću i aromatične karakteristike svake kave u mješavini.

PROIZVOD

Probajte prelijepu harmoniju kave sa mlijekom dok se u našim svijetlo prženim kenijskim i indonežanskim Arabikama otkrivaju nježne note  karamele i slatke note keksa.

PRŽENJE

Prženje kave igra veliku ulogu u tome hoćete li postići idealnu harmoniju kave i mlijeka. Da bismo dobili ovu nježnu, slatku mješavinu koju smo tražili značajno je bilo odrediti prženje kenijske i indonežanske kave. Obje kave smo pržili veoma svijetlo – to zadržava aromatične karakteristike kave ispred i u sredini i otkriva note karamele i biskvita kada dodate mlijeko.

SENZORNI PROFIL

Baristi u Bruklinu su nas inspirirali na način na koji njihova svijetla prženja kave vrednuju prirodnu slatkoću i daju dekadentnu nježnost šalici kada joj dodate mlijeko. Prirodne slatke arome kave i nježne note začina BIANCO DOPPIO tope se u ukusnim notama karamele i slatkog keksa kada dodate mlijeko. Volimo ga kao Double Cappuccino. Uživajte uz kravlje mlijeko ili svoju omiljenu alternativu na biljnoj bazi: zobeno mlijeko, kokosovo mlijeko ili sojino mlijeko.

OPIS S MLIJEKOM

Najbolje je servirati je kao Double Cappuccino (80ml kave sa 120ml zapjenjenog mlijeka).