1 €
=
7.53450HRK

STORMIO

Šifra artikla: 7197.80
Barkod: 8

BOGATA I MOĆNA

Intenzitet od
8
0,00
0,70
0,70
5,27 HRK
Ušteda: 0,00
Obavijesti me o sniženju
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 7,00 EUR / 52,74 HRK.
  • NSZ
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
110
OK
Količina: 1 KOM
2
1
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 7,00 EUR / 52,74 HRK.

Šalica čiste Arabike. Intenzivna i izuzetno aromatična.

Osjetite aromatičnu snagu naše tamno pržene mješavine Arabike. Zrna iz Nikaragve i Gvatemale Vašem nepcu  donose snažne note drveta i začina.

 

Gorčina
⚫⚪⚪⚪⚪
Kiselost
⚫⚫⚫⚫⚪
Tijelo
⚫⚫⚫⚫⚪
Prženje
⚫⚫⚫⚫⚪
Aromatične note
Snažne note drveta i začina.
STORMIO

Stormio je tamno pržena mješavina vrlo bogatih aroma. Ali mogu li sva ta aromatičnost i intenzitet doći od čiste Arabike? Dugo, sporo prženje pojačava aromatičnost Arabika iz Nikaragve i Gvatemale koje nose note žitarica začina i drveta. Sve su to Arabike uzgajane na visokim nadmorskim visinama koje specifično pržimo kako bismo dobili bogat intenzitet. Mlijeko može ublažiti Stormio - ali ćete i dalje uživati u moćnim prženim notama koje oduševljavaju.

PROIZVOD

Stormio je tamno pržena mješavina vrlo bogatih aroma. Ali mogu li sva ta aromatičnost i intenzitet doći od čiste Arabike? Dugo, sporo prženje pojačava aromatičnost Arabika iz Nikaragve i i Gvatemale koje nose note žitarica, začina i drveta.

PRŽENJE

Tamno i sporo prženje daje bogat intenzitet zrnima  Arabike porijeklom iz centralne Amerike. Grubo mljevenje pomaže u održavanju smjelog karaktera kave Stormio - njenog punog tijela i kreme .

SENZORNI PROFIL

Stormio je intenzivna aromaticna mješavina koja nosi svu moć začinskih i drvenastih nota, a ostaje zadivljujuće bogatog tijela i glatka kada se priprema kao duga kava ili Americano

OPIS S MLIJEKOM

Dodavanje mlijeka ublažava intenzitet kave Stormio ali ističe i njen  izrazito prženi karakter.