Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Original


Potrebni sastojci:
- Pasta od pistacija – 5 g
- 5 kockica leda iz Nespresso kalupa za led
- Zobeno mlijeko Barista– 150 ml
- Pistacije – 5 g
- Marshmallow (pjenasti) bomboni – 10 g
- OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 ml
Napravimo recept:
- U malu Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistacija.
- Dodajte 5 kocki leda i ulijte 50 ml Barista zobenog mlijeka.
- U Aeroccino ulijte 100 ml mlijeka, zatvorite poklopac i pritisnite tipku za hladnu pjenu.
- Kada je pjena gotova, ulijte je preko leda, ostavljajući prostor do vrha.
- Dodajte 40 ml OL Pistachio Vanilla Over Ice kave.
- Na vrh stavite marshmallow bombone, po želji ih karamelizirajte i pospite mljevenim pistacijama.
Savjeti: Alternativno, koristite 2 veća marshmallow-a na štapiću.