Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Original

 

Potrebni sastojci:

  • Pasta od pistacija – 5 g
  • 5 kockica leda iz Nespresso kalupa za led
  • Zobeno mlijeko Barista– 150 ml
  • Pistacije – 5 g
  • Marshmallow (pjenasti) bomboni – 10 g
  • OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 ml

 

Napravimo recept:

  • U malu Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistacija.
  • Dodajte 5 kocki leda i ulijte 50 ml Barista zobenog mlijeka.
  • U Aeroccino ulijte 100 ml mlijeka, zatvorite poklopac i pritisnite tipku za hladnu pjenu.
  • Kada je pjena gotova, ulijte je preko leda, ostavljajući prostor do vrha.
  • Dodajte 40 ml OL Pistachio Vanilla Over Ice kave.
  • Na vrh stavite marshmallow bombone, po želji ih karamelizirajte i pospite mljevenim pistacijama.

Savjeti: Alternativno, koristite 2 veća marshmallow-a na štapiću.

Može vam zatrebati: