Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Vertuo

 

Potrebni sastojci:

  • Pasta od pistacija – 5 g
  • 6 kockica leda napravljenih u Nespresso kalupu za led (30 g svaka)
  • Zobeno mlijeko Barista – 180 ml
  • Pistacije– 5 g
  • Marshmallow (pjenasti) bomboni – 10 g

 

Napravimo recept:

  • U veliku Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistacija na dno i na stranice čaše.
  • Ubacite 6 kockica leda (po 30 g) i ulijte 80 ml Barista zobenog mlijeka
  • U Aeroccino ulijte 100 ml Barista zobenog mlijeka, zatvorite poklopac i pritisnite tipku za hladnu pjenu.
  • Kada je pjena gotova, ulijte ju u čašu preko leda, ostavljajući malo prostora do vrha.
  • U čašu dodajte 80 ml kave Pistachio Vanilla Over Ice.
  • Na vrh stavite male marshmallow bombone, po želji ih karamelizirajte brenerom i pospite mljevenim pistacijama.

Savjeti: možete koristiti i 2 veća marshmallow bombona na štapiću.

Može vam zatrebati: