Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Vertuo


Potrebni sastojci:
- Pasta od pistacija – 5 g
- 6 kockica leda napravljenih u Nespresso kalupu za led (30 g svaka)
- Zobeno mlijeko Barista – 180 ml
- Pistacije– 5 g
- Marshmallow (pjenasti) bomboni – 10 g
Napravimo recept:
- U veliku Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistacija na dno i na stranice čaše.
- Ubacite 6 kockica leda (po 30 g) i ulijte 80 ml Barista zobenog mlijeka
- U Aeroccino ulijte 100 ml Barista zobenog mlijeka, zatvorite poklopac i pritisnite tipku za hladnu pjenu.
- Kada je pjena gotova, ulijte ju u čašu preko leda, ostavljajući malo prostora do vrha.
- U čašu dodajte 80 ml kave Pistachio Vanilla Over Ice.
- Na vrh stavite male marshmallow bombone, po želji ih karamelizirajte brenerom i pospite mljevenim pistacijama.
Savjeti: možete koristiti i 2 veća marshmallow bombona na štapiću.