%
×
Ponuda traje još:
dana sati minute sekundi
Rječnik
03.09.2018.

Kontrola

Nespresso je posvećen proizvodnji najkvalitetnije kave. Brojni testovi kontrole kvalitete se provode u više od šest ključnih faza, od odabira sirove kave u zemlji proizvodnje do distribucije Nespresso kapsula iz tvornice/proizvodne lokacije. U svakoj fazi čitavog proizvodnog procesa prženja, mljevenja i hermetičkog zatvaranja u kapsule, kava podliježe i senzornim, fizičkim i kemijskim testovima kontrole kvalitete. Ništa nije prepušteno slučaju.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Rječnik
Kiselost je temeljni okus, koji detektira osjetilo okusa na jeziku. Poput soka od limuna, stvara živopisan osjećaj na stranama jezika. Kiselost daje kavi kre...
03.
Sep.
2018.
Rječnik
Nagovještaj citrusnog voća, obično limuna ili bergamot naranče.
03.
Sep.
2018.
Rječnik
U talijanskim barovima, ovo je ime dano osobi koja je obučena za pravljenje espressa, a koja je također zadužena za sve recepte na bazi kave: cappuccino, lat...