Nespresso je posvećen proizvodnji najkvalitetnije kave. Brojni testovi kontrole kvalitete se provode u više od šest ključnih faza, od odabira sirove kave u zemlji proizvodnje do distribucije Nespresso kapsula iz tvornice/proizvodne lokacije. U svakoj fazi čitavog proizvodnog procesa prženja, mljevenja i hermetičkog zatvaranja u kapsule, kava podliježe i senzornim, fizičkim i kemijskim testovima kontrole kvalitete. Ništa nije prepušteno slučaju.
Trenutno nema komentara
Slični članci
05.
Oct.
2018.
Pravna osnova
03.
Sep.
2018.
Rječnik
Kiselost je temeljni okus, koji detektira osjetilo okusa na jeziku. Poput soka od limuna, stvara živopisan osjećaj na stranama jezika. Kiselost daje kavi kre...
Povezani članci
Newsletter
Prijavite se na Nespresso newsletter i primajte novosti o novim proizvodima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i sličnim informacijama. Molimo Vas da pregledate i potvrdite načine na koje biste želeli da primate novosti: