Nespresso je posvećen proizvodnji najkvalitetnije kave. Brojni testovi kontrole kvalitete se provode u više od šest ključnih faza, od odabira sirove kave u zemlji proizvodnje do distribucije Nespresso kapsula iz tvornice/proizvodne lokacije. U svakoj fazi čitavog proizvodnog procesa prženja, mljevenja i hermetičkog zatvaranja u kapsule, kava podliježe i senzornim, fizičkim i kemijskim testovima kontrole kvalitete. Ništa nije prepušteno slučaju.
- Nespresso Hrvatska
- Rječnik
- Kontrola
Trenutno nema komentara
Slični članci
03.
Sep.
2018.
Rječnik
Kiselost je temeljni okus, koji detektira osjetilo okusa na jeziku. Poput soka od limuna, stvara živopisan osjećaj na stranama jezika. Kiselost daje kavi kre...
03.
Sep.
2018.
Rječnik
U talijanskim barovima, ovo je ime dano osobi koja je obučena za pravljenje espressa, a koja je također zadužena za sve recepte na bazi kave: cappuccino, lat...