Rječnik
03.09.2018.

Osjeti mirisa

Čak i prije nego što prinesete espresso ustima, možete namirisati arome koje se oslobađaju iz šalice. Najlakše, najdelikatnije i aromatične note uglavnom se prvo oslobađaju, cvjetne za Vivalto, note limuna za Cosi, crvenog voća za Decaffeinato. Promiješajte kavu žlicom, i teže, više pržene note će se pojaviti, note žitarica za Capriccio, drvenaste note za Romu i kakao note za Arpeggio.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Rječnik
Kiselost je temeljni okus, koji detektira osjetilo okusa na jeziku. Poput soka od limuna, stvara živopisan osjećaj na stranama jezika. Kiselost daje kavi kre...
03.
Sep.
2018.
Rječnik
Nagovještaj citrusnog voća, obično limuna ili bergamot naranče.
03.
Sep.
2018.
Rječnik
U talijanskim barovima, ovo je ime dano osobi koja je obučena za pravljenje espressa, a koja je također zadužena za sve recepte na bazi kave: cappuccino, lat...
string(0) ""
string(0) ""