1 €
=
7.53450HRK

MEXICO

Šifra artikla: 7210.80
Barkod: 7

DREVENASTA I ZAČINSKA

Intenzitet od
7
0,00
0,78
0,78
5,88 HRK
Ušteda: 0,00
Obavijesti me o sniženju
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 7,80 EUR / 58,77 HRK.
  • NSZ
10
20
30
40
50
60
70
80
OK
Količina: 1 KOM
2
1
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 7,80 EUR / 58,77 HRK.

Mješavina Arabika I Robuste obilježena neuobičajenom dvostruko opranom Robustom iz Meksika koja daje divlju, teksturiranu šalicu.

 

Gorčina
⚫⚫⚫⚪⚪
Kiselost
⚫⚪⚪⚪⚪
Tijelo
⚫⚫⚫⚪⚪
Prženje
⚫⚫⚫⚫⚪
Aromatične note
Cvjetne i žitarične
Veličina šalice
Mug 230ml
MEXICO

Selektivno ručno branje? Pranje? To je teritorija na kojoj raste Arabika. Zato vas Master Origin Mexico sa dvostruko opranom Robustom tjera da uradite dvostruko. Kombinira meksičku Arabiku i neuobičajeno duplo opranu Robustu - proizvođači su počeli primjenjivati isti pristup na zrnima Robusta kao i  Arabike, ali su otkrili da to još uvijek nije dovoljno. Ljepljiva pulpa voća se uporno držala na zrnu Robuste, tako da jedno pranje nije bilo dovoljno. Tako su razvili ovaj besprijekoran proces dvostrukog pranja Robuste. Pomiješana sa meksičkom Arabikom daje divlju i teksturiranu šalicu - punu intenzivnih prženih i  nota začina.

PROIZVOD

Dobit ćete drugi pogled kada probate intenzivne note prženja i začina u gustoj teksturi ove meksičke mješavine. Sve to dobivamo od neobične duplo oprane Robuste.

PRŽENJE

Zrna Arabike su srednje pržena, a neuobičajena dvostruko oprana zrna Robuste dobivaju dugo i tamno prženje. Zajedno ova Vertuo mješavina Arabike i Robuste je srednje pržena.

SENZORNI PROFIL

Sav intenzitet zrna Robuste je rafiniran u dvostrukom pranju i osvaja Vas svojim intenzivnim prženim i notama začina kao i bogatom gustom teksturom.

OPIS S MLIJEKOM

Probajte Master Origin Mexico sa dvostruko opranom Robustom kao kavu sa mlijekom u kojoj posebno ostaje istaknuta začinska nota. Probajte je kao Latte i osjetit ćete prizvuk finih drvenastih nota koje plešu kroz ovu meksičku kavu sa mlijekom.