Poštovani kupci, detaljnije informacije o radnom vremenu Nespresso butika nedjeljom pogledajte na linku “Prodajna mjesta”
Iako se pronalaženje sinergije između kave i mlijeka ne događa slučajno, naš posvećeni tim stručnjaka za kavu iz različitih odjela neumorno je radio na stvaranju divnih mješavina kave s mlijekom. Sve počinje sa zrnima. Kava različitog porijekla nosi različite aromatične profile i okuse.
U kavi BIANCO PICCOLO, ujednačili smo Arabike različitog porijekla, od Kine do Kolumbije, Brazila i Etiopije. Budući da parametri prženja također utječu na konačnu alkemiju kave i mlijeka, izveli smo bezbrojne probe, vodeći računa da uspostavimo lijepu ravnotežu temperature i vremena prženja kako bi razvili bogate note mješavine kako bi bila u ravnoteži sa kremastom slatkoćom mlijeka u Vašim kraćim receptima sa jačim okusom pržene kave. BIANCO PICCOLO for milk je specijalno napravljena da bude moćna, ali glatka kava dizajnirana za pripremu Cappuccino, Latte Macchiato i Flat White.
PROIZVOD
Čista je sinergija kada dodate mlijeko u svoj BIANCO PICCOLO. Stručno kreirana mješavina Arabike iz Kine, Kolumbije, Brazila i Etiopije stvara ovaj svijet bogatih prženih nota koje se nalaze u balansiranoj harmoniji sa kremastom slatkoćom mlijeka. Intenzivnog, ali glatkog okusa—posebno dizajnirana za pripremanje sa mlijekom u recepturi Cappuccino, Latte Macchiato ili Flat White.
PRŽENJE
Ova kava se prži u dva dijela. Prva podjela je srednje tamna i primjenjuje se na većem dijelu mješavine. Druga podjela je lagana do vrlo lagana i izjednačuje cjelokupno prženje, uvijek nastojeći da najbolja kombinacija daje dobre rezultate sa mlijekom.
SENZORNI PROFIL
Osmišljena za kraće kave s mlijekom, ova mješavina Arabike dobija srednje prženje kako bi bogate note prženja bile istaknute u harmoniji sa malo mlijeka.
- Slatka i nježna
- Kremaste teksture
- Sa notama karamele i biskvita
OPIS S MLIJEKOM
Ova mješavina je osmišljena da se pije isključivo sa mlijekom. Probajte je u recepturi Cappuccino (40ml kave 120ml umućene tople mliječne pjene).