1 €
=
7.53450HRK

 

 

Podrijetlo

 

Savršena kava nije slučajnost. To znači da beskompromisno pomičemo granice na svakom stadiju dugog lanca vrijednosti, od stabla do šalice, s ciljem stvaranja naše Nespresso kave za Vaš potpuni užitak.

Odakle dolazi Nespresso kava?
Shanghai Lungo
Buenos Aires Lungo
Vienna Lungo
Tokyo Vivalto Lungo
Stockholm Lungo
Cape Town Lungo
Istanbul
Paris
Rio de Janeiro
Esperanza de Colombia
Amaha awe Uganda
Ispirazione Arpeggio Decaffeinato
Ispirazione Arpeggio
Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato
Ispirazione Livanto
Ispirazione Venezia
Ispirazione Kazaar
Ispirazione Napoli
Chiaro
Vanilla Éclair
Corto
 Scuro
Caramel Creme Brulee
Cocoa Truffle
Peru Organic
Colombia
Ethiopia
Nicaragua
Indonesia
India
Cosi
Volluto
Capriccio
Volluto Decaffeinato
Kina
Shanghai Lungo
Shanghai Lungo

VOĆNA I PROFINJENA

World Explorations Shanghai Lungo je glatka, voćna mješavina četiri Arabika različitog porijekla koja predstavljaju raznolik ukus modernog grada poput Šangaja. Trendi i okrenuti ka budućnosti, novi okus kave u gradu se neprestano razvija, a Vi ste spremni pronaći intenzivnu mješavinu kao i lagane, nježne kave u vrhunskim gradskim kafićima. Ovu raznolikost zabilježili smo u našoj Shanghai Lungo mješavini opranih zrna Arabike koja se miješaju zajedno dajući izrazito voćnu limunsku notu kao I note bobičastog voća. Kineska Arabika čini nježno, kremasto tijelo. Zajedno sa kenijskom kavom donosi slatku crvenu voćnu notu sa elegantnim aromama bergamota i citrusa, dok indonežanska zrna dodaju mješavini note začina. Uživajte u ovoj kavi kao lokalno stanovništvo dodajući nekoliko kapljica mlijeka u nju.

AROMATIČAN PROFIL
Shanghai Lungo je voćna mješavina sa aromatičnim notama koje podsjećaju na naranče, breskvu i crveno voće. Note bobičastog voća daju i finu kiselost ovoj mješavini.

PRŽENJE
Shanghai Lungo prži se brzo, svijetlo i odvojeno, omogućavajući nam da dobijemo precizne rezultate iz svakog dijela uz očuvanje delikatnosti mješavine. Fino mljevenje i srednje opterećenje kapsule sprečavaju je da postane previše blaga.

PORIJEKLO
Ova prepoznatljiva svijetlo pržena mješavina kenijske, kineske i indonežanske Arabike, obradovat će nepce svojom glatkoćom i finim notama bobičastog voća.

PROBAJTE JE SA MLIJEKOM
Dodajte malo mlijeka u Shanghai Lungo kako biste ga pretvorili u ukusno kremastu šalicu sa notom voća i limuna.

ODRŽIVOST NA PRVOM MJESTU
Bez obzira nabavljamo li zrna kave od farmera uključenih u AAA program, zasadimo li 3,5 milijun stabala na malim farmama kave ili koristimo aluminij na odgovoran način za naše kapsule koje se mogu reciklirati, Nespresso uvijek stavlja održivost i kvalitetu na prvo mjesto.

0,49
3,69 HRK
Kupuju se u pakiranju od 10 kapsula po cijeni od 4,90 EUR / 36,92 HRK.
Veličina
0
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
150
200
250
300
350
400
450
500
1000
OK
Podrijetlo Nespresso kave

Samo najbolji uvjeti i najprikladniji okoliš vode do savršene šalice kave.

Pođite na put kroz ekvatorsko područje zemlje, gdje voće egozičnog stabla Coffea Rubiaceae, žarko crvene boje, preuzima svoj karakter iz svog teroara, svog podneblja.

 

Podrijetlo i vrste


Okus Nespresso kave ovisi od njene mješavine i teroara.
 Mješavine

Različiti tipovi Arabice i Robuste


Teroar

Nadmorska visina, sastav zemljišta i klima

 

Testimonial

U našem AAA programu održivosti kvalitete, zajedno s našim uzgajivačima kave učimo kako poboljšati njihove plantaže. Na kraju, uzgajivači su oni koji najbolje razumiju biljku kave.

HUAN DIEGO, Nespresso AAA mendžer iz Kostarike

Šalica kave koja ima pozitivan utjecaj

Vjerujemo da svaka šalica Nespresso kave ima potencijal ne samo pružiti trenutak zadovoljstva našim potrošačima, već i obnoviti, dopuniti i oživjeti ekološke i ljudske resurse. Program "Positive cup" utemeljen je na stalnom usavršavanju i inovativnim rješenjima za održivost kako bi se stvorio pozitivni utjecaj u lancu vrijednosti od uzgajivača kave do Nespresso potrošača. To je naša misija ka održivoj potrošnji prema članovima našeg kluba.

Naše ambicije i ciljevi za 2020:

  • 100% održivi izvori kave
  • 100% odgovorno upravljanje aluminijem
  • 100% smanjenje ispuštanja ugljika